The Marine Algae from the Island of Yonaguni II
1-14
The Growth of Chlorella Cells in Culture
15-21
東支那海における次層水の塩分値から黒潮流量変動を知る可能性について
23-30
パラワン航路における地方磁気について
31-44
まぐろ延縄漁業の天然餌料に関する研究I : サンマ, ムロアジ, ホンサバ, スルメイカを用いた釣獲比較試験
45-50
まぐろ延縄漁業の天然餌料に関する研究II : サンマ, ムロアジ, ホンサバを用いた釣獲比較試験
51-62
琉球列島周辺海域の海底地形について
63-70
Results of the Oceanographic Observations along 125°E from 27°N to 20 °N in the Spring of 1969 and 1970
71-77
マグロ延縄の餌料についての研究III : アクリル樹脂製N.T.フィッシングライトL.L.型について
79-89
In Vivo Bioconversion of β-Sitosterol to Cholesterol in the Crab, Portunus trituberculatus
91-95
海洋バクテリオファージの細菌濾過膜通過による損失
97-102
Sterols in Some Red Algae
103-107
Studies on the Vibrios and the Pseudomonas living in the Kinko Bay I : On the Similarity Value
109-112
魚肉中のアミンの生成に対する添加グルコースの抑制的影響
113-118
魚肉系におけるヌクレオチドの分解速度について
119-124
Supplementary Note on the Previous Papers, "Observations of the Distribution of Giant Sea-Salt Particles in the Sea-Surface Boundary Layer" and "On the Variation of the Amount of Giant Sea-Salt Particles near the Ground"
125-125