ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / 緩慢糊化性デンプンを有する新規サツマイモの食品素材化技術の開発 / 23580175

23580175


23580175.pdf
55636e37-022b-455a-915a-3e95e61b9582
https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/13251/files/23580175.pdf
ファイル ライセンス
23580175.pdf/23580175.pdf (263.2 kB) sha256 627f795ac90551734e01ee6533bd060c90106f4d82bce89c416f28837e488f14
公開日 2016-10-31
ファイル名 23580175.pdf
本文URL https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/13251/files/23580175.pdf
ラベル 23580175.pdf
オブジェクトタイプ fulltext
フォーマット application/pdf
サイズ 263.2 kB
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3