WEKO3
アイテム / Physicochemical Properties, Flavor Characteristics, and Biological Functions of the Chili Pepper Shimatogarashi (Capsicum frutescens) / Diss_Manikharda_RNK999_2018
Diss_Manikharda_RNK999_2018
ファイル | ライセンス |
---|---|
![]() |
公開日 | 2018-07-05 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Diss_Manikharda_RNK999_2018.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/14313/files/Diss_Manikharda_RNK999_2018.pdf | |||||
ラベル | Diss_Manikharda_RNK999_2018 | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 31.4 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|