WEKO3
アイテム / Flavor Characteristics and Biological Functions of Okinawan Sugaryand Citrus Materials / Abstract_Asikin_Yonathan_3511720072_2014_Japanese
Abstract_Asikin_Yonathan_3511720072_2014_Japanese
ファイル | ライセンス |
---|---|
![]() |
公開日 | 2016-10-28 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Abstract_Asikin_Yonathan_3511720072_2014_Japanese.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/5684/files/Abstract_Asikin_Yonathan_3511720072_2014_Japanese.pdf | |||||
ラベル | Abstract_Asikin_Yonathan_3511720072_2014_Japanese.pdf | |||||
オブジェクトタイプ | abstract | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 243.5 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|