ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / Studies on the Effect of Prolonged Preservation and Taste Retention of Skipjack Meat by Curing in Miso / renken654

renken654


renken654.pdf
5f14454f-4d81-4e3f-89ab-e49463a338e3
https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/5805/files/renken654.pdf
ファイル ライセンス
renken654.pdf/renken654.pdf (312.4 kB) sha256 ff91adc6f65d46e4e8ef3f0889cd90a870e648d1f69eee928bee05b082a64deb
公開日 2016-10-28
ファイル名 renken654.pdf
本文URL https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/5805/files/renken654.pdf
ラベル renken654.pdf
オブジェクトタイプ abstract
フォーマット application/pdf
サイズ 312.4 kB
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3