@article{oai:ir.kagoshima-u.ac.jp:00009125, author = {依, 柏州 and 秋山, 邦裕}, journal = {鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University}, month = {2016-10-28}, note = {近縁では、サジーの副産物は主なサジー種油、サジーの実、サジーの食物繊維などである。世界では、サジーのブランド商品が迅速に発展している。サジーの副産物の利用が多くなっており、より多くの消費者に認められている。サジー副産物の利用が年々増加している。サジー実に作られる薬品と商品は良く売られている。しかし、サジー実を収穫するのは難しく、今は供給不足の状態にある。本研究では、中国東北地区におけるサジーの流通実態を明らかにした。サジー副産物の供給状況を考察した。, In recent years, seed oil, fruit and dietary fiber are the main by-products of sea buckthorn. The sale of sea buckthorn by-products are growing rapidly world-wide. The utilization of these by-products has been recognized by many consumers; demand is increasing year on year. The food and drugs manufactured from sea buckthorn fruit are sold in considerable numbers. However, it is difficult to harvest sea buckthorn fruit; consequently there is a lack of supply. The objective of this study is to clarify the distribution and supply situation of sea buckthorn in Northeast China, and to identify a method of increasing supply and remedy the existing problem.}, pages = {7--12}, title = {中国東北地区におけるサジーの流通実態分析 : 遼寧省を事例として}, volume = {65}, year = {} }