WEKO3
アイテム
凍結魚の空気解凍における鮮度変化について
http://hdl.handle.net/10232/13787
http://hdl.handle.net/10232/137871b53a94c-5c12-4c7f-aaf2-b3069653fcfd
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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| 公開日 | 2015-06-18 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | 凍結魚の空気解凍における鮮度変化について | |||||
| タイトル言語 | ja | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Freshness-degradation in Fish Muscle after Thawing in Air at Various Temperatures | |||||
| タイトル言語 | en | |||||
| 著者 |
西元, 諄一
× 西元, 諄一× 青木, 伸實 |
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| 言語 | ||||||
| 言語 | jpn | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
| アクセス権 | ||||||
| アクセス権 | open access | |||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
| 要約 | ||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||
| 内容記述 | In the thawing experiment of frozen fish muscle, that the higher the temperature of thawing, the lower the increase of both K and VBN-values, which induced by the ambient temperature (0, 5, 10, 15 and 20°C), was observed. The changes of both K and VBN-values, by the partial difference of temperature kept, between the surface and inner part, suggested that the change of K-value was more distinguishable compared with that of VBN-value. Accordingly, in order to get excellent freshness of thawed muscle on the frozen fish, it is important to thaw the fish under the high (from 15 to 20°C) temperatures, furthermore the final temperature after thawing finishes have to be controlled to become 0°C. | |||||
| 内容記述言語 | en | |||||
| 収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 20, 号 1, p. 163-167, 発行日 1971-12-25 |
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| 作成日 | ||||||
| 日付 | 1971-12-25 | |||||
| 日付タイプ | Issued | |||||
| ISSN | ||||||
| 収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
| ISSN | 0453087X | |||||
| NII書誌ID(雑誌) | ||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||
| NC ID | AN00040498 | |||||
| 出版タイプ | ||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
| NDC | ||||||
| 主題Scheme | NDC | |||||
| 主題 | 660 | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | 鹿児島大学 | |||||
| 出版者言語 | ja | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | Kagoshima University | |||||
| 出版者言語 | en | |||||