WEKO3
アイテム
凍結魚の空気解凍における鮮度変化について
http://hdl.handle.net/10232/13787
http://hdl.handle.net/10232/137871b53a94c-5c12-4c7f-aaf2-b3069653fcfd
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2015-06-18 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル言語 | ja | |||||||||||||
タイトル | 凍結魚の空気解凍における鮮度変化について | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル言語 | en | |||||||||||||
タイトル | Freshness-degradation in Fish Muscle after Thawing in Air at Various Temperatures | |||||||||||||
著者 |
西元, 諄一
× 西元, 諄一
× 青木, 伸實
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言語 | ||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||
要約(Abstract) | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | In the thawing experiment of frozen fish muscle, that the higher the temperature of thawing, the lower the increase of both K and VBN-values, which induced by the ambient temperature (0, 5, 10, 15 and 20°C), was observed. The changes of both K and VBN-values, by the partial difference of temperature kept, between the surface and inner part, suggested that the change of K-value was more distinguishable compared with that of VBN-value. Accordingly, in order to get excellent freshness of thawed muscle on the frozen fish, it is important to thaw the fish under the high (from 15 to 20°C) temperatures, furthermore the final temperature after thawing finishes have to be controlled to become 0°C. | |||||||||||||
内容記述言語 | en | |||||||||||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 20, 号 1, p. 163-167, 発行日 1971-12-25 |
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作成日 | ||||||||||||||
日付 | 1971-12-25 | |||||||||||||
日付タイプ | Issued | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||
ISSN | 0453087X | |||||||||||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
NC ID | AN00040498 | |||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||||
NDC | ||||||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||||||
主題 | 660 | |||||||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||||||
出版者言語 | ja | |||||||||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||||||
出版者言語 | en | |||||||||||||
出版者 | Kagoshima University |