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  1. 掲載誌一覧
  2. 鹿児島大学水産学部紀要
  3. vol.6
  1. 水産学部
  2. 水産学部・紀要論文

魚類燻製品の研究 : 燻製品中のホルムアルデハイド量について

http://hdl.handle.net/10232/13906
http://hdl.handle.net/10232/13906
25f16230-ea4b-41a2-b415-c420c207fe86
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00040498_v6_p115-118.pdf AN00040498_v6_p115-118.pdf (1.9 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-06-25
タイトル
タイトル 魚類燻製品の研究 : 燻製品中のホルムアルデハイド量について
タイトル言語 ja
タイトル
タイトル Studies on the Smoked Fish : The Amount of Formaldehyde in the Smoked Fish
タイトル言語 en
著者 越智, 通秋

× 越智, 通秋

WEKO 105152

ja 越智, 通秋

en OCHI, Michitoshi

Search repository
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
要約
内容記述タイプ Other
内容記述 In the process of Saury-Hot-Smoking, the amount of formaldehyde contained was put under measurement. It was after the lapse of about 6 hours, and at the temperature of 50°C reached through a crescent heating that 7~15mg% of the contained amount was left ; with the fish-meat heated into a edible state. No increase in the amount was to be seen in case of the fall of the temperature once lifted up to a fixed degree took place. Though needless to say, in considering the preservative capacity of smoked goods the decreasing rate of moisture should be a main factor.
内容記述言語 en
収録雑誌名 ja : 鹿児島大学水産学部紀要
en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University

巻 6, p. 115-118, 発行日 1958-03-15
作成日
日付 1958-03-15
日付タイプ Issued
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
ISSN 0453087X
NII書誌ID(雑誌)
収録物識別子タイプ NCID
NC ID AN00040498
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
NDC
主題Scheme NDC
主題 660
公開者・出版者
出版者 鹿児島大学
出版者言語 ja
公開者・出版者
出版者 Kagoshima University
出版者言語 en
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Ver.1 2023-07-25 12:19:10.044116
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