WEKO3
アイテム
魚類燻製品の研究 : 燻製品中のホルムアルデハイド量について
http://hdl.handle.net/10232/13906
http://hdl.handle.net/10232/1390625f16230-ea4b-41a2-b415-c420c207fe86
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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| 公開日 | 2015-06-25 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | 魚類燻製品の研究 : 燻製品中のホルムアルデハイド量について | |||||
| タイトル言語 | ja | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Studies on the Smoked Fish : The Amount of Formaldehyde in the Smoked Fish | |||||
| タイトル言語 | en | |||||
| 著者 |
越智, 通秋
× 越智, 通秋 |
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| 言語 | ||||||
| 言語 | jpn | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
| アクセス権 | ||||||
| アクセス権 | open access | |||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
| 要約 | ||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||
| 内容記述 | In the process of Saury-Hot-Smoking, the amount of formaldehyde contained was put under measurement. It was after the lapse of about 6 hours, and at the temperature of 50°C reached through a crescent heating that 7~15mg% of the contained amount was left ; with the fish-meat heated into a edible state. No increase in the amount was to be seen in case of the fall of the temperature once lifted up to a fixed degree took place. Though needless to say, in considering the preservative capacity of smoked goods the decreasing rate of moisture should be a main factor. | |||||
| 内容記述言語 | en | |||||
| 収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 6, p. 115-118, 発行日 1958-03-15 |
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| 作成日 | ||||||
| 日付 | 1958-03-15 | |||||
| 日付タイプ | Issued | |||||
| ISSN | ||||||
| 収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
| ISSN | 0453087X | |||||
| NII書誌ID(雑誌) | ||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||
| NC ID | AN00040498 | |||||
| 出版タイプ | ||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
| NDC | ||||||
| 主題Scheme | NDC | |||||
| 主題 | 660 | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | 鹿児島大学 | |||||
| 出版者言語 | ja | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | Kagoshima University | |||||
| 出版者言語 | en | |||||