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アイテム
GUSTATION IN FISH
http://hdl.handle.net/10232/327
http://hdl.handle.net/10232/327777c7cbc-a033-46b7-bdb4-fa4892047d47
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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| 公開日 | 2015-06-08 | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | GUSTATION IN FISH | |||||||||
| タイトル言語 | en | |||||||||
| 著者 |
丸井, 隆之
× 丸井, 隆之
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| 言語 | ||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | fish | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | taste | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | tactile | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | amino acids | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | facial taste system | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | vagal taste system | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | somatotopic arrangement | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | neuroanatomy | |||||||||
| キーワード | ||||||||||
| 主題言語 | en | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | electrophysiology | |||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
| アクセス権 | ||||||||||
| アクセス権 | open access | |||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
| 要約 | ||||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||||
| 内容記述 | This report reviews the taste systems of teleosts as ideal animal models to investigate the neural processing of gustatory and tactile information from peripheral through to higher gusta-tory centers. An overview of recent physiological studies is mainly focused on to allow a better understanding of the sense of taste in fishes. Then, what should be done in this science field is discussed. | |||||||||
| 内容記述言語 | en | |||||||||
| 収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学歯学部紀要 en : Annals of Kagoshima University Dental School 巻 6, p. 10-27, 発行日 1986-03-17 |
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| 作成日 | ||||||||||
| 日付 | 1986-03-17 | |||||||||
| 日付タイプ | Issued | |||||||||
| ISSN | ||||||||||
| 収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||
| ISSN | 0389-7834 | |||||||||
| NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
| NC ID | AN0035442X | |||||||||
| 出版タイプ | ||||||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
| NDC | ||||||||||
| 主題Scheme | NDC | |||||||||
| 主題 | 497 | |||||||||
| NIIsubject | ||||||||||
| 主題言語 | ja | |||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||
| 主題 | 歯学 | |||||||||
| 公開者・出版者 | ||||||||||
| 出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||
| 出版者言語 | ja | |||||||||
| 公開者・出版者 | ||||||||||
| 出版者 | Kagoshima University | |||||||||
| 出版者言語 | en | |||||||||