WEKO3
アイテム
Fractionation of Pigeon Egg White Proteins and Chemical Compositions of Ovalbumin and Ovomucoid
http://hdl.handle.net/10232/3150
http://hdl.handle.net/10232/3150093f3829-67cd-4939-b7ce-9e2c7222925a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2007-04-25 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Fractionation of Pigeon Egg White Proteins and Chemical Compositions of Ovalbumin and Ovomucoid | |||||||||||
著者 |
KOGA, Katsuya
× KOGA, Katsuya
× FUKUNAGA, Takao
× SANEKATA, Hiroyasu
|
|||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
収録雑誌名 |
Memoirs of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 巻 13, p. 117-132 |
|||||||||||
作成日 | ||||||||||||
日付 | 1977-03-20 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
ISSN | 04530853 | |||||||||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
NC ID | AA00732376 | |||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||
NDC | ||||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||||
主題 | 610 | |||||||||||
NIIsubject | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 農学 | |||||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||||
公開者よみ | ||||||||||||
公開者よみ | カゴシマ ダイガク | |||||||||||
公開者別名 | ||||||||||||
公開者別名 | Kagoshima University |