WEKO3
アイテム / Relationship of Certain Chemical Attributes to Sensory Quality of Frozen-stored Mackerel and Ocean Perch / AN00040498_v30_p401-404
AN00040498_v30_p401-404
ファイル | ライセンス |
---|---|
AN00040498_v30_p401-404.pdf (344.7 kB) sha256 f5a1d679ed2673dc97d9e1cedb9f6bf87156bb7844c22ecfc21044c2f9b3eace |
公開日 | 2012-05-07 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | AN00040498_v30_p401-404.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/12769/files/AN00040498_v30_p401-404.pdf | |||||
ラベル | AN00040498_v30_p401-404.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 344.7 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|