WEKO3
アイテム
海産魚における発酵菜種粕ミールの利用性に関する栄養学的研究
http://hdl.handle.net/10232/00030618
http://hdl.handle.net/10232/00030618ae1263e5-1789-4d05-ac7f-ec57f7e62e40
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-05-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Nutritional evaluation of fermented rapeseed meal for marine cultured species | |||||
タイトル言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 海産魚における発酵菜種粕ミールの利用性に関する栄養学的研究 | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
著者 |
ドス, フサ デニョン セルジ
× ドス, フサ デニョン セルジ |
|||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Rapeseed meal | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Fermentation | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Pagrus major | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Paralichthys olivaceus | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||
資源タイプ | thesis | |||||
作成日 | ||||||
日付 | 2019-03-29 | |||||
日付タイプ | Collected | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 666 | |||||
ファイル(説明) | ||||||
内容記述 | 博士論文要約, 博士論文要旨(日本語), 博士論文要旨(English), 最終試験結果の要旨, 論文審査の要旨 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | カゴシマ ダイガク | |||||
出版者言語 | ja-Kana | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en | |||||
備考 | ||||||
備考 | 【指導教員:越塩俊介】 [The reason the entire text of the doctoral thesis may not be published] Some articles in the current thesis are still under reviews or yet to be published. | |||||
date.appl | ||||||
appl | 【学位申請日】2018-11-20 | |||||
学位名 | ||||||
学位名の言語 | ja | |||||
学位名 | 博士(水産学) | |||||
学位名 | ||||||
学位名の言語 | en | |||||
学位名 | Doctor of Philosophy | |||||
学位授与機関名 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 17701 | |||||
学位授与機関名の言語 | ja | |||||
学位授与機関名 | 鹿児島大学 | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2019-03-15 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲連研第932号 |