WEKO3
アイテム / Effect of koji making process on the quality of koji and liquor / Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020
Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020
ファイル | ライセンス |
---|---|
Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020.日本語.pdf (154.8 kB) sha256 7bf864ba26dcda2a4c5601d48f13e73de20a94b8a5e4665754f8dcecb9894ac9 |
公開日 | 2021-04-13 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020.日本語.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/15822/files/Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020.日本語.pdf | |||||
ラベル | Abstract_曽 伝濤_3518720092_2020.日本語 | |||||
オブジェクトタイプ | abstract | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 154.8 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|