WEKO3
アイテム / Nutritional studies on the utilization of probiotics and fermented soybean meal for cultured fish species / Abstract 張 煜坤 3517730129 2022
Abstract 張 煜坤 3517730129 2022
ファイル | ライセンス |
---|---|
Abstract 張 煜坤 3517730129 2022.日本語.pdf (152.7 kB) sha256 566da87a3e414b16ba090227d3b873d3734b9de031c4241d75789ced449e4af7 |
公開日 | 2022-05-31 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Abstract 張 煜坤 3517730129 2022.日本語.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/16115/files/Abstract 張 煜坤 3517730129 2022.日本語.pdf | |||||
ラベル | Abstract 張 煜坤 3517730129 2022.日本語 | |||||
オブジェクトタイプ | abstract | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 152.7 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|