WEKO3
アイテム
海産養殖魚におけるプロバイオティクスと発酵大豆ミールの利用性に関する栄養学的研究
http://hdl.handle.net/10232/00032001
http://hdl.handle.net/10232/00032001b35e6c3e-803c-44f0-9a5b-d487226bbd88
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-05-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Nutritional studies on the utilization of probiotics and fermented soybean meal for cultured fish species | |||||
タイトル言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 海産養殖魚におけるプロバイオティクスと発酵大豆ミールの利用性に関する栄養学的研究 | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
著者 |
張, 煜坤
× 張, 煜坤 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Bacillus subtilis natto | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Fermented soybean meal | |||||
キーワード | ||||||
主題言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Replacement of fishmeal | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||
資源タイプ | thesis | |||||
作成日 | ||||||
日付 | 2022-02-18 | |||||
日付タイプ | Collected | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
ファイル(説明) | ||||||
内容記述 | 博士論文要約, 博士論文要旨(English), 博士論文要旨(日本語), 最終試験結果の要旨, 論文審査の要旨 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | カゴシマ ダイガク | |||||
出版者言語 | ja-Kana | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en | |||||
備考 | ||||||
備考 | 【指導教員:石川学】[The reason the entire text of the doctoral thesis may not be published] A major article including the content of my doctoral thesis is published in an academic journal that prohibits duplicate publication.And the doctoral thesis includes the unpublished data that will be submitted to the academic journals. | |||||
date.appl | ||||||
appl | 【学位申請日】2021-12-06 | |||||
学位名 | ||||||
学位名の言語 | ja | |||||
学位名 | 博士(水産学) | |||||
学位名 | ||||||
学位名の言語 | en | |||||
学位名 | Doctor of Philosophy | |||||
学位授与機関名 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 17701 | |||||
学位授与機関名の言語 | ja | |||||
学位授与機関名 | 鹿児島大学 | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2022-03-25 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲連研第1007号 |