ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / 塩麹が牛肉に与える物性および呈味物質への影響 / 24359807_v74_p19-29

24359807_v74_p19-29


24359807_v74_p19-29.pdf
09a1910f-bf3f-42cc-8fb3-89423d44d2e4
https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/16600/files/24359807_v74_p19-29.pdf
ファイル ライセンス
24359807_v74_p19-29.pdf/24359807_v74_p19-29.pdf (1.2 MB) sha256 40f868d2ebab44f4f9cdfa55059b08bcfcba01d250f8786de801b8fdad1e9967
公開日 2023-04-07
ファイル名 24359807_v74_p19-29.pdf
本文URL https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/16600/files/24359807_v74_p19-29.pdf
ラベル 24359807_v74_p19-29
オブジェクトタイプ fulltext
フォーマット application/pdf
サイズ 1.2 MB
日付タイプ Issued
日付 2023-03
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3