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アイテム / Biochemical Studies on the Keeping Quality of Fish Muscle : Lowering of Freshness and Thermo-stability of Actomyosin ATPase Activity in the Dorsal Muscle of Various Fish from Ryuku Fishing Ground at Different Temperatures / AN00040498_v28_p65-72

AN00040498_v28_p65-72


AN00040498_v28_p65-72.pdf
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https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/2290/files/AN00040498_v28_p65-72.pdf
ファイル ライセンス
AN00040498_v28_p65-72.pdf/AN00040498_v28_p65-72.pdf (564.1 kB) sha256 d4604cf87bd79c4df1b803071fe2bc8fd80e586593879f8912fc4638e759a335
公開日 2016-10-27
ファイル名 AN00040498_v28_p65-72.pdf
本文URL https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/2290/files/AN00040498_v28_p65-72.pdf
ラベル AN00040498_v28_p65-72.pdf
オブジェクトタイプ fulltext
フォーマット application/pdf
サイズ 564.1 kB
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