Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2015-06-08 |
タイトル |
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タイトル |
自動酸化による食品油脂の劣化 (第3報) : オレイン酸エチルの自動酸化過程における過酸化物の生成速度と分解速度 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Degradation of fats and oils by autoxidation III : production and decomposition rates of hydroperoxide during the autoxidation of ethyl oleate |
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言語 |
en |
著者 |
幡手, 泰雄
河野, 恵宣
牧瀬, 崇
碇, 醇
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言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
要約(Abstract) |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
A kinetic approach to the oxidation of ethyl oleate was carried out. The production and decomposition rates of hydroperoxide of ethyl oleate were measured under temperatures ranging from 110° to 140°C and oxygen partial pressures ranging from 0 to 1 atm. The experimental results were analyzed using the same reaction mechanism as oxidation of oleic acid, and the following results were obtained; (1) Auto-acceleration in hydroperoxide production was clearly observed at the initial stage of the reaction. (2) The rate equation of production of hydroperoxide was represented by the following equation ... [the rest ommited] |
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言語 |
en |
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学工学部研究報告
en : The research reports of the Faculty of Engineering, Kagoshima University
巻 28,
p. 171-177,
発行日 1986-11
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作成日 |
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日付 |
1986-11 |
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日付タイプ |
Issued |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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収録物識別子 |
0451212X |
NII書誌ID(雑誌) |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00040363 |
出版タイプ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
NDC |
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主題Scheme |
NDC |
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主題 |
431 |
公開者・出版者 |
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出版者 |
鹿児島大学 |
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言語 |
ja |
公開者・出版者 |
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出版者 |
Kagoshima University |
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言語 |
en |