WEKO3
アイテム
適正養殖と組合管理漁業権 : ハマチ養殖に関する法的考察
http://hdl.handle.net/10232/13186
http://hdl.handle.net/10232/131863f1d3ef0-fbf1-4c59-a579-bf8d689e8ebc
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AN00040498_v29_p157-167.pdf (1.5 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-06-10 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル言語 | ja | |||||||||
タイトル | 適正養殖と組合管理漁業権 : ハマチ養殖に関する法的考察 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル言語 | en | |||||||||
タイトル | The Fish Culture under the Optimum Density and the Fishery Right Administered by Fishermen's Cooperative Associations : A Juristic Study of Yellowtail Culture | |||||||||
著者 |
田平, 紀男
× 田平, 紀男
|
|||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
要約(Abstract) | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | Recently, the water pollution in coastal fish farms has become a serious problem. As an effect of the pollution, many cultured yellowtails have died and fallen ill. It is said that one of the causes of the pollution is the culture under higher fish density in cages and farms. The author studies the legal regulations which are available to actualize the culture under the optimum fish density. |
|||||||||
内容記述言語 | en | |||||||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 29, p. 157-167, 発行日 1980-12-25 |
|||||||||
作成日 | ||||||||||
日付 | 1980-12-25 | |||||||||
日付タイプ | Issued | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||
ISSN | 0453087X | |||||||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
NC ID | AN00040498 | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
NDC | ||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||
主題 | 661 | |||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||
出版者言語 | ja | |||||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||
出版者言語 | en | |||||||||
出版者 | Kagoshima University |