Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2015-04-30 |
タイトル |
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タイトル |
充塡塔による焼酎の回分蒸留 |
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タイトル言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Study on pot still distillation of shochu mash with Tower Packing |
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タイトル言語 |
en |
著者 |
柏田, 雅徳
冨山, 幸子
工藤, 哲三
河野, 恵宣
幡手, 泰雄
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言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
要約 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
In order to grasp the fundamental guidelines for the application of a packed tower method to the distillation of Shochu mash, the movement of ethanol and Shochu flavor components in the model solution in the pot still distillation with a packed tower was examined. As a result, the characteristics of ethanol and several other components, higher alcohol and higher fatty acid ethyl ester, were made clear, in respect to the distribution in the packed tower and in regard to the movement of the distillate with Tower Packing. Especially, the difference in distillation movement was observed between ethyl linolate and ethylpalmitate. |
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内容記述言語 |
en |
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学工学部研究報告
en : The research reports of the Faculty of Engineering, Kagoshima University
巻 37,
p. 59-66,
発行日 1995-09
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作成日 |
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日付 |
1995-09 |
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日付タイプ |
Issued |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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ISSN |
0451212X |
NII書誌ID(雑誌) |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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NC ID |
AN00040363 |
出版タイプ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
NDC |
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主題Scheme |
NDC |
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主題 |
571 |
公開者・出版者 |
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出版者 |
鹿児島大学 |
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出版者言語 |
ja |
公開者・出版者 |
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出版者 |
Kagoshima University |
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出版者言語 |
en |