WEKO3
アイテム
スーパーチリングがマサバ筋肉鮮度に及ぼす影響
http://hdl.handle.net/10232/13323
http://hdl.handle.net/10232/133237fd64233-37ed-4800-819d-15aa4747ae68
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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AN00040498_v34-1_p83-87.pdf (343.0 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2012-05-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of Superchilled Storage on Freshness of Mackerel Muscle | |||||
言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | スーパーチリングがマサバ筋肉鮮度に及ぼす影響 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
西元, 諄一
× 西元, 諄一× SUWETJA, I Ketut× 御木, 英昌 |
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言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The effect of superchilled storage (at about -3°C) on freshness of mackerel muscle was investigated using the K-value and VBN determination. K-value reached 20% after 12 days during storage at -3°C whereas, this value was exceeded after 3 days stored at 0°C and after 52 days stored at -10°C. Rate of increase in K-values stored at -3°C was around 3.48 times lower than that stored at 0°C and 4.76 times faster than that stored at -10°C. VBN values during superchilled storage were found lower than that during frozen storage at -10°C up to day 40. From these results, it might be possibe that the superchilled storage is adopted in place of storage at 0°C or at frozen storage (-10°C), as a keeping freshness of fish for about two weeks. |
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言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 34, 号 1, p. 83-87, 発行日 1985-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1985-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |