WEKO3
アイテム
北大西洋産タラ筋肉の脂質について
http://hdl.handle.net/10232/13701
http://hdl.handle.net/10232/137015019af9e-78fd-469f-8ef0-7349188d5661
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AN00040498_v24_p123-126.pdf (324.3 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2012-05-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Lipids in the Flesh of Cod (Gadus morhua L.) from Faroe Bank and Aberdeen Bank in Early Summer amd Autumn | |||||
言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 北大西洋産タラ筋肉の脂質について | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
LOVE, R.M.
× LOVE, R.M.× HARDY, R.× 西元, 諄一 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Lipid was shown to be more concentrated in the musculature of cod from the Faroe Bank than in that from Aberdeen Bank. It was most concentrated in the dark muscle, less in white muscle and least in myocommata. The concentration increased between early summer and autumn, largely because of changes in the phospholipid fraction. | |||||
言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 24, p. 123-126, 発行日 1975-11-30 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1975-11-30 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |