WEKO3
アイテム
凍結魚の解凍に関する基礎的研究 II : カツオ肉変色の動力学と予測
http://hdl.handle.net/10232/13044
http://hdl.handle.net/10232/1304497a5515b-8160-4224-9fe2-71bc7fa6a205
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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AN00040498_v26_p129-135.pdf (457.5 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2012-05-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Fundamental Studies on the Thawing of Frozen Fish II : Kinetics and Prediction on Skipjack-meat Discolouration | |||||
タイトル言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 凍結魚の解凍に関する基礎的研究 II : カツオ肉変色の動力学と予測 | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
著者 |
御木, 英昌
× 御木, 英昌× 浜田, 竜郎 |
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言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The discolouration-rates in skipjack-meat were determined as function of storage temperatures. The discolouration of skipjack-meat under various storage conditions was confirmed to appear as a first-order reaction which depends upon the amount of remaining oxymyoglobin (MbO_2). The effect of storage temperature on the discolouration-rate was accounted for by Arrhenius equation. The prediction of discolouration of skipjack-meat was in good agreement with the results obtained from the thawing tests. |
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内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 26, p. 129-135, 発行日 1977-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1977-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |