WEKO3
アイテム
カビ付によって起るカツオ節の化学成分の変化について
http://hdl.handle.net/10232/13912
http://hdl.handle.net/10232/139120c228094-b31d-41c0-a415-bbd01e8069da
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AN00040498_v6_p144-147.pdf (2.0 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-06-25 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | カビ付によって起るカツオ節の化学成分の変化について | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Change of the Chemical Constituent of "Katsuwobushi" by Aspergillus ruber and Aspergillus repens | |||||
タイトル言語 | en | |||||
著者 |
金澤, 昭夫
× 金澤, 昭夫× 柿本, 大壱 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In this paper authors explained the chemical changes of Katsuwobushi by Aspergillus spieces. 1) Excepting the fat decreasing, notable changes were not recognized in general constituent. 2) In the free amino acid in Katsuwobushi, in spite of decreasing the mono amino acid and lysine, acidic amino acids, glycine proline, and serine were increased by these organisms. | |||||
内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 6, p. 144-147, 発行日 1958-03-15 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1958-03-15 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |