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  1. 掲載誌一覧
  2. 鹿児島大学水産学部紀要
  3. vol.14
  1. 水産学部
  2. 水産学部・紀要論文

凍結貯蔵過程におけるカツオ筋肉の一般成分とイノシン酸量の変化

http://hdl.handle.net/10232/13851
http://hdl.handle.net/10232/13851
885f6c18-5926-4608-a7c6-4705bfa44149
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00040498_v14_p93-98.pdf AN00040498_v14_p93-98.pdf (516.4 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-06-23
タイトル
タイトル 凍結貯蔵過程におけるカツオ筋肉の一般成分とイノシン酸量の変化
タイトル言語 ja
タイトル
タイトル Changes in Chemical Components, Especially in Inosinic Acid, of Cold Stored Bonitos
タイトル言語 en
著者 鮫島, 宗雄

× 鮫島, 宗雄

WEKO 102596

ja 鮫島, 宗雄

en SAMESHIMA, Muneo

Search repository
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
要約
内容記述タイプ Other
内容記述 The frozen bonitos, used as the raw materials of “Katsuo-bushi”, were stored at -10°C. and -20°C. for four months, and during that time the contents of moisture, total nitrogens, proteins, crudefats, ashes and inosinic acids were measured at the end of each month. During the first month of the freezing storage, quite little change of each component was observed, but, during their storage for two or three months, the contents of proteins and inosinic acids decreased gradually, and in the samples stored at -10°C., there was seen more remarkable decreasing-tendency than in the ones stored at -20°C. Each components of “Katsuo-bushi” which was made of these bonitos showed the same tendency as that of raw materials.
内容記述言語 en
収録雑誌名 ja : 鹿児島大学水産学部紀要
en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University

巻 14, p. 93-98, 発行日 1965-12-10
作成日
日付 1965-12-10
日付タイプ Issued
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
ISSN 0453087X
NII書誌ID(雑誌)
収録物識別子タイプ NCID
NC ID AN00040498
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
NDC
主題Scheme NDC
主題 660
公開者・出版者
出版者 鹿児島大学
出版者言語 ja
公開者・出版者
出版者 Kagoshima University
出版者言語 en
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Ver.1 2023-07-25 12:21:42.947191
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