WEKO3
アイテム
魚肉蛋白の凍結変性に対する糖類の抑制作用機構
http://hdl.handle.net/10232/13675
http://hdl.handle.net/10232/13675303842b1-7427-44fe-a11a-613e74d7a044
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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AN00040498_v25-1_p91-99.pdf (600.4 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2012-05-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Preventive Effect of Sugars on Denaturation of Fish Protein during Frozen Storage | |||||
タイトル言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 魚肉蛋白の凍結変性に対する糖類の抑制作用機構 | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
著者 |
大城, 善太郎
× 大城, 善太郎× 弘中, 泰雅× 林, 征一 |
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言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The cryoprotective effect of glucose was increased in proportion to the concentration of glucose. Maltotriose was most effective on ATPase activity, protection of SH-group and solubility of actomyos in during frozen strage. It was found that hydroxyl group of sugars was an important factor for preventive effect of cryoprotectant, and that the structure of sugars was also an important factor. | |||||
内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 25, 号 1, p. 91-99, 発行日 1976-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1976-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |