WEKO3
アイテム
低温貯蔵クルマエビの鮮度低下と貯蔵寿命
http://hdl.handle.net/10232/13350
http://hdl.handle.net/10232/133504716c32a-416b-40b3-b840-9b4b18e6a0c2
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2012-05-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Studies on Freshness-lowering and Storage-life of Tiger Prawn, Penaeus japonicus, Muscle under Low Storage Temperature | |||||
タイトル言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 低温貯蔵クルマエビの鮮度低下と貯蔵寿命 | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
著者 |
西元, 諄一
× 西元, 諄一× SUWETJA, I. Ketut× 樋園, 澄郎× 御木, 英昌 |
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言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The analysis of quality-lowering was done to investigate the keeping freshness period and practical storage life of tiger prawn, Penaeus japonicus, muscle under low storage temperature. The K value of the sample corresponding with the excellent score on the sensory evaluation was equivalent to 10% and the VBN content was 10mg/100g. The keeping freshness period was equivalent to the K value of 20% and VBN content of 18-19mg/100g, that it was the sashimi level freshness if the black spot did not appear. The practical storage life (PSL) was equivalent to the K value of 30-32% and VBN content of 20mg/100g, and it was the safe line of the sample as the raw material of food. The PSL was also obtained in connection with the various low storage temperatures. |
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内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 36, 号 1, p. 27-36, 発行日 1987-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1987-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |