WEKO3
アイテム
膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて
http://hdl.handle.net/10232/14217
http://hdl.handle.net/10232/1421764e757f9-03f3-4695-aca9-f0df6998a80d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AN00040090_v1_p130-136.pdf (3.4 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-07-03 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | On the Bacteria in swelled canned Tomato-Sardines. | |||||
言語 | en | |||||
著者 |
吉村, 貞彦
× 吉村, 貞彦× 日高, 富男× 久野, 康彦 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | From the swelled canned tomato-sardines four kinds of bacteria were isolated. Among these bacteria, the non-sporulating one was ascertained to be the causative organism of the swell; furthermore, the defect seemed to be brought about by the incomplete seaming of cans. |
|||||
言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島水産専門学校研究報告 巻 1, p. 130-136, 発行日 1950-12-25 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1950-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040090 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |