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  1. 掲載誌一覧
  2. 鹿兒島水産專門学校研究報告
  3. vol.1
  1. 水産学部
  2. 鹿児島水産専門学校
  3. 鹿児島水産専門学校研究報告

膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて

http://hdl.handle.net/10232/14217
http://hdl.handle.net/10232/14217
64e757f9-03f3-4695-aca9-f0df6998a80d
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00040090_v1_p130-136.pdf AN00040090_v1_p130-136.pdf (3.4 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-07-03
タイトル
タイトル 膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて
タイトル言語 ja
タイトル
タイトル On the Bacteria in swelled canned Tomato-Sardines.
タイトル言語 en
著者 吉村, 貞彦

× 吉村, 貞彦

WEKO 106289

ja 吉村, 貞彦

en YOSHIMURA, Sadahiko

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日高, 富男

× 日高, 富男

WEKO 106290

ja 日高, 富男

en HIDAKA, Tomio

Search repository
久野, 康彦

× 久野, 康彦

WEKO 106291

ja 久野, 康彦

en HISANO, Yasuhiko

Search repository
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
要約
内容記述タイプ Other
内容記述 From the swelled canned tomato-sardines four kinds of bacteria were isolated.
Among these bacteria, the non-sporulating one was ascertained to be the
causative organism of the swell; furthermore, the defect seemed to be brought
about by the incomplete seaming of cans.
内容記述言語 en
収録雑誌名 ja : 鹿児島水産専門学校研究報告

巻 1, p. 130-136, 発行日 1950-12-25
作成日
日付 1950-12-25
日付タイプ Issued
NII書誌ID(雑誌)
収録物識別子タイプ NCID
NC ID AN00040090
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
NDC
主題Scheme NDC
主題 660
公開者・出版者
出版者 鹿児島大学
出版者言語 ja
公開者・出版者
出版者 Kagoshima University
出版者言語 en
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Ver.1 2023-07-25 12:46:27.887678
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