WEKO3
アイテム
膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて
http://hdl.handle.net/10232/14217
http://hdl.handle.net/10232/1421764e757f9-03f3-4695-aca9-f0df6998a80d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-07-03 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル言語 | ja | |||||||||||||||||
タイトル | 膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル言語 | en | |||||||||||||||||
タイトル | On the Bacteria in swelled canned Tomato-Sardines. | |||||||||||||||||
著者 |
吉村, 貞彦
× 吉村, 貞彦
× 日高, 富男
× 久野, 康彦
|
|||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
要約(Abstract) | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||
内容記述 | From the swelled canned tomato-sardines four kinds of bacteria were isolated. Among these bacteria, the non-sporulating one was ascertained to be the causative organism of the swell; furthermore, the defect seemed to be brought about by the incomplete seaming of cans. |
|||||||||||||||||
内容記述言語 | en | |||||||||||||||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島水産専門学校研究報告 巻 1, p. 130-136, 発行日 1950-12-25 |
|||||||||||||||||
作成日 | ||||||||||||||||||
日付 | 1950-12-25 | |||||||||||||||||
日付タイプ | Issued | |||||||||||||||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
NC ID | AN00040090 | |||||||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||||||||
NDC | ||||||||||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||||||||||
主題 | 660 | |||||||||||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||||||||||
出版者言語 | ja | |||||||||||||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||||||||||
出版者言語 | en | |||||||||||||||||
出版者 | Kagoshima University |