WEKO3
アイテム
膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて
http://hdl.handle.net/10232/14217
http://hdl.handle.net/10232/1421764e757f9-03f3-4695-aca9-f0df6998a80d
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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| 公開日 | 2015-07-03 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | 膨脹鰮トマト漬缶詰の細菌に就いて | |||||
| タイトル言語 | ja | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | On the Bacteria in swelled canned Tomato-Sardines. | |||||
| タイトル言語 | en | |||||
| 著者 |
吉村, 貞彦
× 吉村, 貞彦× 日高, 富男× 久野, 康彦 |
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| 言語 | ||||||
| 言語 | jpn | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
| アクセス権 | ||||||
| アクセス権 | open access | |||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
| 要約 | ||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||
| 内容記述 | From the swelled canned tomato-sardines four kinds of bacteria were isolated. Among these bacteria, the non-sporulating one was ascertained to be the causative organism of the swell; furthermore, the defect seemed to be brought about by the incomplete seaming of cans. |
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| 内容記述言語 | en | |||||
| 収録雑誌名 |
ja : 鹿児島水産専門学校研究報告 en : Journal of the Kagoshima Fisheries College 巻 1, p. 130-136, 発行日 1950-12-25 |
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| 作成日 | ||||||
| 日付 | 1950-12-25 | |||||
| 日付タイプ | Issued | |||||
| NII書誌ID(雑誌) | ||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||
| NC ID | AN00040090 | |||||
| 出版タイプ | ||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
| NDC | ||||||
| 主題Scheme | NDC | |||||
| 主題 | 660 | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | 鹿児島大学 | |||||
| 出版者言語 | ja | |||||
| 公開者・出版者 | ||||||
| 出版者 | Kagoshima University | |||||
| 出版者言語 | en | |||||