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中国東北地区におけるサジーの流通実態分析 : 遼寧省を事例として
http://hdl.handle.net/10232/27100
http://hdl.handle.net/10232/27100fcc590f1-6027-48a7-95be-7d6454d38d47
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2016-05-27 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 中国東北地区におけるサジーの流通実態分析 : 遼寧省を事例として | |||||||||
タイトルよみ | ||||||||||
タイトルよみ | チュウゴク トウホク チク ニオケル サジー ノ リュウツウ ジッタイ ブンセキ : リョウネイショウ オ ジレイ トシテ | |||||||||
別言語のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | The Situation of Distribution on Sea Buckthorn in Northeast China | |||||||||
著者 |
依, 柏州
× 依, 柏州
× 秋山, 邦裕
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著者よみ | ||||||||||
姓名 | アキヤマ, クニヒロ | |||||||||
別言語の著者 | ||||||||||
姓名 | YI, Baizhou | |||||||||
別言語の著者 | ||||||||||
姓名 | AKIYAMA, Kunihiro | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | サジー | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 供給不足 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 流通実態 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Sea Buckthorn | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Lack of Supply | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Distribution Situation | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
要約(Abstract) | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 近縁では、サジーの副産物は主なサジー種油、サジーの実、サジーの食物繊維などである。世界では、サジーのブランド商品が迅速に発展している。サジーの副産物の利用が多くなっており、より多くの消費者に認められている。サジー副産物の利用が年々増加している。サジー実に作られる薬品と商品は良く売られている。しかし、サジー実を収穫するのは難しく、今は供給不足の状態にある。本研究では、中国東北地区におけるサジーの流通実態を明らかにした。サジー副産物の供給状況を考察した。 | |||||||||
要約(Abstract) | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | In recent years, seed oil, fruit and dietary fiber are the main by-products of sea buckthorn. The sale of sea buckthorn by-products are growing rapidly world-wide. The utilization of these by-products has been recognized by many consumers; demand is increasing year on year. The food and drugs manufactured from sea buckthorn fruit are sold in considerable numbers. However, it is difficult to harvest sea buckthorn fruit; consequently there is a lack of supply. The objective of this study is to clarify the distribution and supply situation of sea buckthorn in Northeast China, and to identify a method of increasing supply and remedy the existing problem. | |||||||||
収録雑誌名 |
鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 巻 65, p. 7-12 |
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作成日 | ||||||||||
日付 | 2015-03-30 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
ISSN | 04530845 | |||||||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
NC ID | AN00040603 | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
NDC | ||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||
主題 | 621 | |||||||||
公開者・出版者 | ||||||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||||||
公開者よみ | ||||||||||
公開者よみ | カゴシマ ダイガク | |||||||||
公開者別名 | ||||||||||
公開者別名 | Kagoshima University |