WEKO3
アイテム
魚類肉質に対する低周波電戟の影響について
http://hdl.handle.net/10232/10645
http://hdl.handle.net/10232/106452c27754a-9f2e-4118-92d6-89cbbe20a8b0
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
img010.pdf (540.3 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-07-02 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 魚類肉質に対する低周波電戟の影響について | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | On the Effects of Electric Shocks in Low Frequency upon the Fish-muscle | |||||
タイトル言語 | en | |||||
著者 |
太田, 冬雄
× 太田, 冬雄× 鰺坂, 比呂志× 大城, 善太郎 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Carp and Crucian were taken for the examination of the influence of electric shocks in low frequency given on the fish muscle. In the electrocuted fish, the decreasing rate of freshness of muscle, which was measured by ammonia and tyrosine contents and pH values of muscle, was somewhat less than in the fish killed otherwise or was nearly the same, and yet little difference was percieved in the nature of muscle protein in them. |
|||||
内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 3, 号 1, p. 103-107, 発行日 1953-11-01 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1953-11-01 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
NIIsubject | ||||||
主題言語 | ja | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 自然科学 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |