WEKO3
アイテム
凍結保存中におけるタンパクと糖の相互作用
http://hdl.handle.net/10232/13676
http://hdl.handle.net/10232/13676888236bc-5e4e-4f6c-9b51-43963f876f93
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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AN00040498_v25-1_p101-105.pdf (340.5 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2012-05-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Interaction between Protein and Sugar during Frozen Storage | |||||
言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 凍結保存中におけるタンパクと糖の相互作用 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
弘中, 泰雅
× 弘中, 泰雅× 林, 征一× 大城, 善太郎 |
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言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Interaction between protein and sugar during frozen protein was described from the view points of gel-filtration of protein solution containing sugar, effect of glucose on salting-out of actomyosin and effect of cryoprotectant on changes of secondary structure of protein. From these investigation it was assumed that the initial denaturation of protein by freezing was occured by exposing hydrophobic side chains of protein and then thiol bond made protein insoluble. | |||||
言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 25, 号 1, p. 101-105, 発行日 1976-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1976-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |