WEKO3
アイテム
トマトサージン缶の品質とアンモテア含量について
http://hdl.handle.net/10232/10185
http://hdl.handle.net/10232/10185560a3bb0-ddfc-474f-a633-9407f7db0d7a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
img010.pdf (157.0 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-07-03 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | トマトサージン缶の品質とアンモテア含量について | |||||
タイトル言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | On the Relation between the Quality of Canned Tomato Sardines and its Ammonia Content | |||||
タイトル言語 | en | |||||
著者 |
大城, 善太郎
× 大城, 善太郎× 太田, 冬雄 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | We studied the relation~between the quality of callned tomato sardines. and its ammonia content. As the consequence of our study it was found that the ammonia content was closely connected with the quality of can. Generally speaking, the cans of good quality contain less ammonia than those of poor, and therefore, it is able to presume the quality of can to a certain extent by its ammonia content. According to the above-mentioned relations, the cans we tested were of poor qllality as a whole. |
|||||
内容記述言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 2, 号 1, p. 57-60, 発行日 1952-07-20 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1952-07-20 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
ISSN | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
NC ID | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 667.9 | |||||
NIIsubject | ||||||
主題言語 | ja | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 自然科学 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
出版者言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
出版者言語 | en |