WEKO3
アイテム
凍結魚の解凍に関する基礎的研究 III : 解凍過程の数値解析
http://hdl.handle.net/10232/13118
http://hdl.handle.net/10232/1311864d0e159-cbea-4660-bb23-1ceb27942063
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AN00040498_v27-1_p107-115.pdf (633.2 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2012-05-02 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Fundamental Studies on the Thawing of Frozen Fish III : Numerical Analysis for Thawing Process | |||||
言語 | en | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 凍結魚の解凍に関する基礎的研究 III : 解凍過程の数値解析 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
御木, 英昌
× 御木, 英昌× 菊川, 浩行× 西元, 諄一 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Finite element analysis was used to simulate the temperature history of thawing a frozen fish. The program used in this study includes two-dimensional simplex elements and equations for the estimation of the physical properties with phase-change. As an example of the application, comparisons of the experimental results with the computed results are made in case of the air thawing of a skipjack. Similar results were obtained, but for more agreement inhomogeneity of foods materials and boundary conditions have to be more carefully treated. |
|||||
言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 27, 号 1, p. 107-115, 発行日 1978-12-25 |
|||||
作成日 | ||||||
日付 | 1978-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 660 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |