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ゴマサバの体温と釣獲層の関係について
http://hdl.handle.net/10232/14324
http://hdl.handle.net/10232/143241e65e485-1237-4404-a232-b5af66b22023
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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AN00040498_v10_p90-95.pdf (2.8 MB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2015-06-24 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ゴマサバの体温と釣獲層の関係について | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | On the relation between body-temperature of mackerel "Gomasaba" and its fishing-depth | |||||
言語 | en | |||||
著者 |
田ノ上, 豊隆
× 田ノ上, 豊隆 |
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言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
要約(Abstract) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | On the relation between the body-temperature of mackerels, Pneumatophorus tapeinocephalus (BLEEKER) angled by a long-line and its fishing-depth, the following results are obtained. The body-temperature of mackerels measured immediately after angled by a long-line is 1.3-2.4°C lower than the surface water temperature. It is found that the temperature change of the fish body in a water tank on board does not exceed 0.5°C in two minutes. Accordingly, it seems to be concluded that the body temperature of an angled fish can be used as a sort of indication of its fishing depth. |
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言語 | en | |||||
収録雑誌名 |
ja : 鹿児島大学水産学部紀要 en : Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University 巻 10, p. 90-95, 発行日 1961-12-25 |
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作成日 | ||||||
日付 | 1961-12-25 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0453087X | |||||
NII書誌ID(雑誌) | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00040498 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
NDC | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 664 | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | 鹿児島大学 | |||||
言語 | ja | |||||
公開者・出版者 | ||||||
出版者 | Kagoshima University | |||||
言語 | en |